Whocopied.me protects this content
Studie-Case: Hold fokus på dit studie selvom det er svært! Opret nyheden: 08/05/2019

Det med at hold fokus på dit studie selvom det er svært det kender jeg altid til!

Du er langt fra den eneste som har det svært på dit studie.

En af de ting som kan være med til også at hjælpe dig videre som ordblind med dit studie selvom det er svært det er ved at få styr på de 4 ukendte faktorer der kan påvirker dit studie.

Ved at du får styr på dem så er du kommet godt videre med den svære tid på dit studie.

Men i dette indlæg vil jeg vejlede dig og fortælle dig hvad du kan opnå at gør som ordblind når du "løber" op imod en tid som kan være svær for dig.

Hvordan holder jeg fokus på mit studie selvom det er svært?

Det kan ofte være svært at holde fokus når man er ordblind.

Fordi du eller jeg kan møde modgang i forhold til ens opgaver eller skolen. Herunder tænker jeg på fx hvis man har svært ved at forstå noget i skolen. Det kan være at man har super svært ved at forstå et eller andet emne i skolen som gøre at det er svært at forstå det eller arbejde med det.

Den måde som jeg gøre når jeg har svært ved at holde fokus i skolen/studie det er disse punkter:

#1 - Snakke med dem fra din klasse. Spørger om hjælp når det er svært.

Det med at snakke med en fra din klasse kan måske være en som du har et tæt forhold med. Det kan være i snakker sammen dagligt eller i hjælper hinanden ofte.

Ved at i snakker sammen dagligt eller hjælper hinanden kan være med til at du måske kan få løst nogen af dine problemer som du måske ligger og arbejder med som ordblind.

Jeg har gjort meget brug af denne her.
Det kan være at jeg har haft et eller andet problem med noget kode som jeg har i mit studie (Datamatiker) og så ved at tale om de problemer som jeg har haft.

#2 - Snak med studievejleder omkring dine problemer omkring studie/skolen

Når der virkelig har været svære punkter på studie hvor jeg mener at en fra klasse ikke kan hjælpe mig med så har jeg snakkede med studievejleder omkring problemet.

Jeg har snakket med studievejleder når der har været svære tidspunkter på studie som har gjord at jeg måtte snakke med studievejleder.

Du skal som udgangspunkt tænke på at studievejleder er en som vil støt dig og hjælpe dig 100%.

#3 - Skabe kontakt til din lærer - Vil kun det bedste for dig!

Hvis du har en svære tid i skole/studie/uddannelse. Så kan en samtale med din lærer også ofte være en god ide fordi så kan din lærer rådgive dig og hjælpe dig videre med dine hjælper.
Det kan være du har en masse eksame spørgsmål omkring ekstra tid til eksamen eller andre studie problemer.

Jeg har en aftale med min lærer på 3 semester omkring at jeg skriver ned og besvare nogen spørgsmål hvor jeg der efter sender dem til ham og så får jeg en form for vejlede time samme med ham omkring de forskellig spørgsmål omkring eksamen opgaven.

Hvorfor har jeg ikke den rigtig uddannelse? (og hvad skal du gøre ved det)

Bemærk: Du tilmelder dig Ordklars nyhedsbrev.

Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?