Whocopied.me protects this content
En byfest ændrede det hele Opret nyheden: 02/09/2017

Jesper Petersen, der står bag Ordklar.dk, besøgte den 22-08-14 Iværksætterrigets stand på Lynge Byfest. Det blev et møde, der ændrede alt. Fra en spæd start og forsigtig samtale om drømme og ønsker, gik Ordklar.dk fra at være et fritidsprojekt til at blive en virksomhed på under en måned. Pia Vedelsparre, direktør i Iværksætterriget, har hjulpet Jesper i gang, som har fået en fantastisk start på start på sin virksomhed.

Jesper udtaler: ”Samarbejdet mellem mig og Pia er utrolig godt. Selvom jeg har mine problemer med at stave og læse, har Pia været utrolig hjælpsom og forstående overfor mig. Har guidet mig og givet mig den selvtillid der skal til, så jeg selv tror på projektet. ”

Nu 2 måneder efter vores første møde til Lynge Byfest er Ordklar.dk blevet større, har fået mange flere brugere og der udvikles dagligt på sitet for hele tiden at forbedre tingene.

Pia udtaler: ”Da jeg første gang så Jesper på standen til Lynge Byfest, var han iført sin brandmandsdragt (han var frivillig brandmand på stedet). Han fortalte om sine egne udfordringer som ordblind, og hvad han gerne ville gøre for andre i samme situation. Ordklar var på det tidspunkt drømme og ønsker. Dem har vi gjort til virkelige og nu startet en virksomhed. Det har været, og er stadig en fornøjelse, at arbejde med Jesper. Han lytter til de ting jeg siger, og er yderst arbejdsom. Jeg har sjælendt mødt en fyr med så meget entusiasme og engagement for sit projekt som Jesper. Han lader sig på ingen måde begrænse af sin ordblindhed. Faktisk tværtimod. At han netop selv er ordblind, gør Ordklar.dk så meget mere troværdigt og levende. Han forstår sine bruger 100%, hvilke en er kæmpe fordel, når man skal drive en virksomhed. Jeg glæder mig til det videre samarbejde og ikke mindst følge Jesper og hans udvikling med ordklar.dk. Jeg tror, vi kommer til at se mange flere guldkorn fra Jesper i fremtiden.

Målet for resten af 2014 er at få Ordklar.dk klar med en abonnementsløsning på sitet og spredt nyheden endnu mere ud, så flere kan få gavn af den hjælp de kan få med Ordklar.dk.

Få et uforpligtende tilbud på Foredrag!

Lad også få en samtale sammen og høre hvad jeg kan tilbyde dig.
Hvis du bare sender mig dit telefon nr og navn i e-mail så vil jeg kontakt dig inden for 48 timer på alm hverdag.

Kontakt mig på: Send e-mail her

Hvorfor har jeg ikke den rigtig uddannelse? (og hvad skal du gøre ved det)

Bemærk: Du tilmelder dig Ordklars nyhedsbrev.

Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?