Whocopied.me protects this content

Opret nyheden: 13/12/2016

Du sidder måske med en sej Mac computer som du er utrolig glad for, og som du bruger ofte til at skrive opgaver til skolen, arbejdspladsen eller noget helt andet på. Det er som udgangspunkt også lige meget om hvornår du bruger din computer til disse områder.

Det som denne artikel vil som udgangspunkt tage fat i. Det er sådan som at du tænker, at du vil bruge CD-Ord på din Mac (Apple) computer. Det er desværre ikke muligt at gøre med mindre at du vil køre både Mac og windows på samme tid.

Som udgangspunkt vil jeg ikke anbefale, at man gør det med mindre at man har en uddannelse indenfor it  for support eller andet.

Hvad gøre jeg så? - Hvad skal jeg stille op?

Den måde som jeg som udgangspunkt ville anbefale dig, at gøre det er evt. at købe en ny computer eller finde et andet hjælpemiddel program til dig selv, dit barn eller den enkelte ordblinde.

Hvis du som udgangspunkt tænker ny computer: Så har jeg tidligere skabt en artikel, hvor jeg fortæller lidt omkring mulighederne for computer, som man kunne købe og priserne ligger indenfor et fornuftig område.

3 Tips til at få den rigtige computer

Den anden måde som du måske også kunne overveje er, at bruge andre hjælpemidler, som f.eks. kunne være IntoWords. Du kender måske ikke IntoWords så kan jeg fortælle dig, at jeg har gennemarbejdet en e-bog til dig omkring IntoWords.

 

Få et uforpligtende tilbud på Foredrag!

Lad også få en samtale sammen og høre hvad jeg kan tilbyde dig.
Hvis du bare sender mig dit telefon nr og navn i e-mail så vil jeg kontakt dig inden for 48 timer på alm hverdag.

Kontakt mig på: Send e-mail her
Email - Nyhedsbrev Ordklar
Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?