Whocopied.me protects this content
CD-Ord har ikke længere licensnøgler - Er der noget nyt? Opret nyheden: 27/09/2016

I de tidligere versioner af CD-Ord, skulle man have licensnøgle til at bruge CD-Ord, hvilket ofte har givet problemer for ordblinde, at kunne få CD-Ord til at virke.

Jeg har fået MV-Nordic, som laver CD-Ord programmet, til at svare på mit spørgsmål omkring hvordan det kan være, at de har fjernet licensnøgle til CD-Ord. Det står i bunden af artiklen, men jeg vil anbefale dig at få læst den hele og finde ud af om du overhovedet skulle opdatere til CD-Ord 9, hvis du har nogle af de tidligere versioner af CD-Ord.

Hvis du spørger mig: “Så er mit klare svar, OPDATER nu! Så vil du opnå mere succes med CD-Ord.”

Hvem er MV-Nordic?

MV-Nordic er en IT-virksomhed, som udvikler software til ordblinde. Firmaet startede tilbage i 1984. MV-Nordic fokusområde er hjælpemidler til ordblinde/dysleksi. Det er lige fra apps til hjælpemidler på computeren.

Deres populære program hedder CD-Ord. Det er dem, der har udviklet og lavet programmet. Det er samtidig også dem som står for SPS for ordblinde med it-rygsækken mv.

Tænker du gerne vil læse mere omkring MV-Nordic.
Jeg har også lavet en guide til dig, som gerne vil se nogle af de programmer som MV-Nordic har lavet. Du finder listen her:

Hvad er CD-Ord - Hvem har lavet det?

MV-Nordic har udviklet og lavet CD-Ord tilbage i 1995, hvilket gør at programmet er 21 år gammel. Det første CD-Ord, jeg kan huske tilbage på var 5 eller 6.

CD-Ord er forbeholdt som et værktøj der skal hjælpe ordblinde med at stave og samtidig læse i deres alm. hverdag eller skole opgave, hvor man gerne vil opnå at have så små fejl som muligt.

Vil du gerne vide mere omkring CD-Ord eller kender du slet ikke CD-Ord.

Hvordan kan det være, at man er gået væk fra licensnøgle til CD-Ord

Tidligere i 2016 udgav MV-Nordic en ny version af CD-Ord denne gang hed det så CD-Ord 9. Programmet havde nogle nye muligheder hvor jeg bare tænkt. Hold da op, de har virkelig gjort noget ud af det.

I de tidligere versioner af CD-Ord har det været sådan, at du skulle bruge licensnøgle til CD-Ord, hvilket jeg har drømt om meget længe at de fik fjernet i forhold til talblindhed eller ordblindhed.

MV-Nordic svare på din e-mail og skriver:

Licensnøglerne har i mange år været årsag til frustrationer og problemer for både it-administratorer og elever. Så vi valgte at gå over til, at man skal logge ind i CD-ORD med sit Uni login eller Mv-login.

Det formindsker arbejdet for de it-folk der skal udrulle produkterne, samt elever der kan have svært ved at skrive disse licensnøgler ind “ - Anders J - It-support


Vil du gerne læse mere omkring CD-Ord 9, så har MV-Nordic lavet et godt indlæg omkring de 4 gode grunde, til at opdatere til CD-Ord 9

Hvorfor har jeg ikke den rigtig uddannelse? (og hvad skal du gøre ved det)

Bemærk: Du tilmelder dig Ordklars nyhedsbrev.

Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?