I de tidligere versioner af CD-Ord, skulle man have licensnøgle til at bruge CD-Ord, hvilket ofte har givet problemer for ordblinde, at kunne få CD-Ord til at virke.

Jeg har fået MV-Nordic, som laver CD-Ord programmet, til at svare på mit spørgsmål omkring hvordan det kan være, at de har fjernet licensnøgle til CD-Ord. Det står i bunden af artiklen, men jeg vil anbefale dig at få læst den hele og finde ud af om du overhovedet skulle opdatere til CD-Ord 9, hvis du har nogle af de tidligere versioner af CD-Ord.

Hvis du spørger mig: “Så er mit klare svar, OPDATER nu! Så vil du opnå mere succes med CD-Ord.”

Hvem er MV-Nordic?

MV-Nordic er en IT-virksomhed, som udvikler software til ordblinde. Firmaet startede tilbage i 1984. MV-Nordic fokusområde er hjælpemidler til ordblinde/dysleksi. Det er lige fra apps til hjælpemidler på computeren.

Deres populære program hedder CD-Ord. Det er dem, der har udviklet og lavet programmet. Det er samtidig også dem som står for SPS for ordblinde med it-rygsækken mv.

Tænker du gerne vil læse mere omkring MV-Nordic.
Jeg har også lavet en guide til dig, som gerne vil se nogle af de programmer som MV-Nordic har lavet. Du finder listen her:

Hvad er CD-Ord - Hvem har lavet det?

MV-Nordic har udviklet og lavet CD-Ord tilbage i 1995, hvilket gør at programmet er 21 år gammel. Det første CD-Ord, jeg kan huske tilbage på var 5 eller 6.

CD-Ord er forbeholdt som et værktøj der skal hjælpe ordblinde med at stave og samtidig læse i deres alm. hverdag eller skole opgave, hvor man gerne vil opnå at have så små fejl som muligt.

Vil du gerne vide mere omkring CD-Ord eller kender du slet ikke CD-Ord.

Hvordan kan det være, at man er gået væk fra licensnøgle til CD-Ord

Tidligere i 2016 udgav MV-Nordic en ny version af CD-Ord denne gang hed det så CD-Ord 9. Programmet havde nogle nye muligheder hvor jeg bare tænkt. Hold da op, de har virkelig gjort noget ud af det.

I de tidligere versioner af CD-Ord har det været sådan, at du skulle bruge licensnøgle til CD-Ord, hvilket jeg har drømt om meget længe at de fik fjernet i forhold til talblindhed eller ordblindhed.

MV-Nordic svare på din e-mail og skriver:

Licensnøglerne har i mange år været årsag til frustrationer og problemer for både it-administratorer og elever. Så vi valgte at gå over til, at man skal logge ind i CD-ORD med sit Uni login eller Mv-login.

Det formindsker arbejdet for de it-folk der skal udrulle produkterne, samt elever der kan have svært ved at skrive disse licensnøgler ind “ - Anders J - It-support


Vil du gerne læse mere omkring CD-Ord 9, så har MV-Nordic lavet et godt indlæg omkring de 4 gode grunde, til at opdatere til CD-Ord 9

Ja, det er mig på billedet her ved siden af. Jeg er selv ordblind og driver og står for undervisning på Ordklar.dk. Jeg fortæller mine historier igennem mit liv, som ordblind, både til forældre og børn som søger efter viden til Ordblindhed.

Jesper Petersen Ejeren af Ordklar.dk

Få adgang til Ordklar

Få adgang til Ordklar gratis!