Whocopied.me protects this content
Send mit barn på efterskole? - Hvordan skal jeg komme videre? Opret nyheden: 24/02/2020

Måske har du brugt timer på at søge efter den første efterskole dit barn skal start på eller, at du overvej at sende dit barn på efterskole.

Hvorfor lige efterskole?

Efterskole for mange ordblinde er virkelig godt at komme på efterskole, fordi det kan giv en masse tro på sig selv og det kan også giv en masse optur ved at komme på efterskole.

Men før, at du kaster dig videre ned i artikel. Så er det meget vigtigt, at slå FAST. At som udgangspunkt findes der altså ingen efterskole som er den bedste.

Mange tror, at der findes SUPER gode efterskoler. Men det kommer helt an på ens oplevelse af efterskolen og meget mere.
Så den artikel er på INGEN måde nogen opskrift på hvordan du finder den bedste efterskole i dag!

Hvornår skal du finde efterskolen?

Jeg anbefaler ALTID som udgangspunkt, at man finder efterskolen helst 2-3 år før man forventer at sit barn skal på efterskolen.

Derfor vil jeg anbefale dig også til at være ude i rigtig god tid og brug samtidig tid på at finde den efterskole som i er på udkig efter.

Evt gør brug af efterskolernes dag. Du kan læs meget mere her

Er dit barn vild med heste, fodbold eller andet?

Det kan være, at dit barn er vild med fodbold, heste, e-sport eller noget helt andet. Så vil det virkelig være oplagt at find en efterskole som tilbyder det.

Undersøge derfor mulighederne for den enkelt efterskole hvad de tilbyder til dit barn.
Det kan også være, at i som forældre tænker man skal tag en afgangseksame for 9/10 klasse. Jamen så vil det være oplagt at finde den form for efterskole som tilbyder det.
Det kan som sagt også være, at din efterskole tilbyder noget helt andet end bare det som i vil gå efter men mere at i finder en efterskole som kan giv dit barn/jeres barn en masse selvværd, selvtillid og meget mere.

Jylland, Fyn eller Sjælland?

Som udgangspunkt skal dig og dit barn find ud af om det skal være Jylland, Fyn eller Sjælland.
Der findes fordele og ulemper ved det.

Her kommer jeg med mine fordele og ulemper omkring dette her, det er taget udgangspunkt i, at du fx bor på Sjælland. Og det er taget udgangspunkt at det er dit barns første efterskole år og du evt aldrig har haft dit barn på efterskole før.

Fordelen:

Ulempen: