Whocopied.me protects this content
3 tips til at få den rigtige computer - hjælp til dig! Opret nyheden: 25/06/2016

Måske har du brugt flere timer på at finde frem til en god computer til dit barn? Så kan jeg fortælle dig mine 3 tips, til at få den rigtige computer. Det er utroligt vigtigt for ordblinde, at kunne finde den rigtige computer, som hjælper i hverdagen.

Jeg har valgt at bruge min tid på at finde nogle rigtig gode computerer til ordblinde, som evt. skal i gang med uddannelse, er i gang med folkeskole eller noget helt tredje. Jeg har samtidig valgt at tage udgangspunkt i, at en computer bare skal bruges til opgaver og gå lidt rundt på nettet.

Jeg havde også selv problemer. - Jeg deler gerne min viden til dig.

Ja, jeg har også selv haft problemer med, at finde den rigtige computer, som jeg kunne bruge i skolen med mit CD-Ord, som jeg brugte til, at skrive opgaver med i hverdagen.

Jeg måtte derfor tit spørger min far om hvilke computerer, der kunne betale sig for mig at købe mv. Ja jeg kunne virkelig bruge mange timer på, at finde den helt rigtige computer til mig.

I en perfekt verden ville vi kunne bruge en computer, hvis det var, desværre vil det tage alt for langt tid både fra min og din side til, at finde den perfekte computer.

Hvilken pris klasse vil jeg kigge efter til dig?

Jeg synes det er vigtigt at alle kan være med på pris klassen. Så om den er dyr eller billig, så mener jeg at jeg vil dele mine 3 tips til, at få den rigtige computer, som ordblind.

Jeg har valgt at tage udgangspunkt i, at det ikke skal være en dyr computer eller alt for billig computer. Jeg har dog ikke selv testet dem, men ud fra hvad jeg har læst mig igennem på nettet så vælger jeg, at finde de bedste af de bedste til ordblinde.

Det skal være en computer, som virkelig er god til dig og samtidig har en god pris klasse.

Hvilket mærke skal man overhovedet tage?

Mærket har ingen betydning for dig overhovedet. Det eneste som har en betydning det er om det skal være Windows eller Mac.

Jeg vil som udgangspunkt ikke kom ind på Mac-computer som kan ses ved dette link. De ligner utrolig meget hinanden, som du også kan se på siden. Derfor vil jeg ikke henvise til Mac i denne artikel da Mac ligger op i den dyre klasse. Jeg har valgt, at denne artikel skal være, som udgangspunkt til de forældre, som IKKE ønsker, at betale dyre domme for en Mac-computer.

Jeg har valgt at tage udgangspunkt i at finde den bedste og mest anbefalet computer.

Mærket har ingen betydning for dig, som ordblind, så om det er Acer, Lenovo eller HP computer. Så spiller det ingen rolle få dig overhovedet, da mærket kan du ikke se eller mærke på overhovedet.

Der findes to typer af computer - Vi kig efter her.

Jeg har fundet to forskellige typer, som jeg ville anbefale dig at kigge på. De to typer er to forskellige typer, som kan bruges på to forskellige måder i hverdagen.

De to typer der findes:

Lad også kom i gang med at finde den rigtige computer til dig. Jeg deler min viden kun til dig for at du finder den helt rigtige computer til dit barn, som mangler en computer på uddannelsen eller skolen?

Find den helt rigtige computer til dig ved at kigge her!

Jeg vil lave en kort beskrivelse af de forskellige computerer, som jeg har tilføjet til mine 3 tips til, at finde den rigtige computer. Det skal dog siges at jeg ikke har testet dem eller prøvet dem.

Computer 1

Lenovo computer her har et super lækkert design ud fra billederne. Jeg har personligt selv altid været fan af lenovo. Jeg synes samtidig de laver nogle gode computer, som holder godt med tiden.

Computeren her kan både bruges til alm. hverdagsbrug og underholdning, da den har godt med lagerplads til computeren.

Skærmen her er: 17,3 HD+

Prisen: 5.499 kr

Du kan læse mere om Lenovo computeren og se mere her.

Computer 2

HP's ligner utrolig meget Lenovo computere og den er dog noget billigere, men den har dog mindre plads til underholdning.

Den her computer tager dog hensyn til din pengepung omkring, at kunne få en billig computer. Det betyder at den både kan bruge til hverdag og underholdning.

Computer har længere batterilevetid, så tænker du nok hvad betyder det for dig? Jo, det er F.eks. hvis du er på farten og gerne vil lave skole opgave eller lignende, så giver computeren dig mulighed for det.

Skærmen her er: 17,3

Prisen: 3.299 kr

Du kan læse mere om HP computeren og se mere her.

Computer 3

Asus er i den billige klasse end de 2 andre computer. Den bruges dog kun til hverdag, da den ikke har så meget plads, det betyder at computeren skal kun bruges til hverdags forløb.

Det er samtidig også den mest lette computer ud af de 3.

Skærmen her er: 15,6

Prisen: 2.499 kr

Du kan læse mere om Asus computeren og se mere her.

PS: Jeg vil opdatere denne artikel når jeg finder evt. bedre computer med tiden.

Hvorfor har jeg ikke den rigtig uddannelse? (og hvad skal du gøre ved det)

Bemærk: Du tilmelder dig Ordklars nyhedsbrev.

Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?