Whocopied.me protects this content
2 grund til at deltag i gruppe opgaver på skolen Opret nyheden: 14/06/2018

I folkeskolen var jeg ikke så meget for gruppeopgaver. Det var nok mest af alt nok pga at jeg kunne ikke rigtig se formålet ved det.

Med jo ældre jeg ligesom blev jo mere kunne jeg også ligesom se formålet ved at lave gruppeopgaver.

Man ikke den bedste til ALT. Men tænker nok, at man er batman til alt men det kan jeg fortælle dig bare nu, at det er du på ingen måde og man skal heller ikke spille batman fordi man tror at man kan altid.

batman

Der kan se batman kan ikke altid ting selv hele tiden selvom Batman selv ønsker det ofte.

Hvem er batman: Batman hører hjemme i det amerikanske superhelte-univers fra forlaget DC, omend han rent faktisk ingen superkræfter har selv. I stedet er han veludstyret med den nyeste teknologi, som han selv finansierer, da han til daglig lever under sin virkelige identitet som multimillionæren og playboyen Bruce Wayne. Kilde: wikipedia

2: Hvorfor er det vigtig at være i gruppe med andre? - Være i kontakt med dem (Hvis der skulle være problemer)

Grunden til, at det er vigtig at være i gruppe med andre det er fordi at du måske ikke er den bedste til matematik og dansk men du er mega god til computer, naturvidenskab eller andre fag.

Når man starter på uddannelse i dag så er der utrolig meget gruppeopgave man skal lave. Det kan være alt lige fra at lave eksamensopgave sammen til, at man skal lave en ugentlig opgave som jeg fx har på datamatiker uddannelsen.

Tips til dig: Brug tid på at finde de rigtig personer som du vil være i gruppe med og snak med dem og evt delt dit nr med dem eller din facebook så i hele tiden kan komme i kontakt med hinanden hvis man skulle blive syg eller toget skulle være sent på den eller ligne.

Og det med at giv hinandens Facebook eller mobil nr det kan være med til, at fx hvis du en dag skulle være i problemer med en opgaven som i skulle lave sammen.

At du fortæller dem, at du har et problem og om de kan være med til, at hjælpe dig af til, at finde ud af hvordan opgaver skal blive løst på.

1: De hjælper dig og du hjælper dem!

Dem med du er i gruppe med dig hvis i har en opgave som i på en måde skal være fælles omkring jamen så vil de helt sikkert gerne være med til, at hjælpe dig af i forhold til, at hvis du skulle have problemer ligesom i forhold til det jeg beskrev i punkt 3.

Jeg er dermed også 110% sikker på, at hvis du ligesom er åben omkring, at du søger efter deres hjælp så vil de heller end gerne hjælpe dig.

Være åben omkring at du har et problem hvis der et problem og lad være med at holde dig tilbage overhovedet.

Hvis du fortæller det så hurtig som muligt så stiller det kun dig bedre og jeg er dermed også 110% sikker på, at de vil hjælpe dig til en bedre løsning samme med dig.

Jeg har selv stået der hvor at jeg ikke rigtig vidste om jeg skulle sige det eller ej. Men efter gruppen ligesom tog fat i mig og hvor vi delt telefonnr ud til hinanden har det også bare gjort at gruppe er blevet bedre til, at samarbejdet samme fx. hvis man ikke har en super god dag så ved jeg også at dem jeg er i gruppe med støtter mig 100%.

2 konkrete råd til at få den bedste gruppe:

Hvorfor har jeg ikke den rigtig uddannelse? (og hvad skal du gøre ved det)

Bemærk: Du tilmelder dig Ordklars nyhedsbrev.

Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?