Du har måske kiggede på CD-Ord 8 guide til hvordan du kommer i gang. Så kan jeg fortælle dig, at jeg har også lavet en guide til Intowords, som både kan bruges til Windows og Mac.

Så nu er der ingen undskyldning for at komme i gang med, at blive bedre til at læse og skrive, som ordblind.

Da jeg gik i luften med CD-Ord 8 e-bogen, fik jeg lyst til at skabe noget mere indehold for ordblinde, som rigtig gerne vil have en hjælpende hånd til at komme i gang med Intowords.

Jeg synes at der var et marked for at forældre, underviser og samt ordblinde vil bruge indholdet i e-bogen til at bruge programmet.

Jeg vil super gerne sætte dig i gang med en e-bog, som er lavet til at du kan bruge programmerne fra starten og til at du vil elske programmet.

Du kommer til at blive ekstra af intowords

Hjælpende hånd til, at opnå succes!

Intowords er skabt til både Windows, Android, Mac og Iphone mv. Jeg synes det er vigtigt, at alle ordblinde får en hjælpende hånd til, at opnå succes og derfor vil jeg gerne give dig en grundviden til at bruge Intowords.

Jeg synes virkelig, at der var brug for en håndbog til Intowords for, at ordblinde kunne have glæde af at bruge den.

Det som gør at Intowords er smart, det er at det virker både til Mac og Windows delen, så det som jeg viser dig på Windows gennem e-bogen. Det giver dig muligheden for at kunne bruge programmet på en Mac.

Giver alt den viden jeg har videre til dig!

De områder som jeg har lagt vægt på i e-bogen til Intowords, det er at du skal få en lettere forståelse til, at bruge programmet som ordblind.

  • Have kendskab til flere programmer som ordblind.
  • Enkelt værktøj til at bruge som ordblind
  • Giver dig grundviden til Intowords

Jeg vil rigtig gerne dele din viden til dig, som ordblinde igennem Intowords e-bogen (Trin-for-trin). Det er utroligt vigtigt for mig at du kan slappe af i kroppen for, at kunne bruge programmet.


Derunder vil du kunne download en light version af e-bogen til Intowords, dermed hvis du opretter dig som brugere på Ordklar, så vil du have mulighed for at kunne Download e-bogen til Intowords den fulde version.

Bemærk dermed at Ordklar ikke sender IntoWord til dig med post-danmark. Det er PDF-form og du kan ligge den på mobil, computer mv.

Download - Gratis IntoWord Light

Allerede hentet af 302 personer

{{Text}}