Du sidder måske og tænker, jeg vil gerne blive bedre til CD-Ord, så kan jeg fortælle dig, at jeg har gennem arbejdet en e-bog som er med til at giv dig en støttende hånd til at komme videre og blive endnu bedre til CD-Ord.

Hvis du tænker jo, jeg vil gerne blive endnu bedre til CD-Ord. Hvis ja? Så kan jeg godt forstå dig, du er ikke den eneste, som godt kunne tænke sig mere succes med CD-Ord. Jeg havde og selv svært ved at forstå CD-Ord i starten men indtil jeg fik fingrene ned i bollerne.

Dermed er jeg forfatter bag e-bogen og sætter dig i gang med e-bogen gratis i denne omgang.

Jeg glæder mig virkelig til at du får læst e-bogen og du får en lettere forståelse på CD-Ord. Jeg har været med til at skabe en lette forståelse for ordblinde i VUC, Folkeskole og samt efterskole.

Vil gerne sætte dig i gang med CD-Ord

CD-Ord forstår du intet af? Jeg kan fortælle dig du langt fra den eneste, som ikke forstår CD-Ord. Det vil jeg dermed lave om på sådan, at du som forældre, ordblind, underviser eller en helt tredje får en lettere grundviden til CD-Ord.

Jeg har skabt en håndbog, som du kan læse på computeren. Det er en slags bog, men det er lige det, Ordklar sender den ikke med post danmark, så du slipper for at skulle vente på posten.

Ved at du giver din e-mail længere nede så får du den med det samme. Læs videre fordi jeg har noget vigtigt, at fortælle dig. Ja, det er brugbart information til dig!

Grundviden er f.eks:

  • Letter ved at forstå de små områder, som jeg tit har lavet fejl på.
  • Områder som forældre, ordblinde og undervisere har haft svært ved.
  • Giver dig en grundviden til at komme godt igang med CD-Ord 8.
  • Det er et let og enkelt værktøj, som gør det muligt at du kan støtte dig op af bogen.

Ja, der findes en masse andre områder. Men de områder finder du ud af i bogen.

Ja, jeg giver dig en masse god viden inde i bogen.

Jeg har derfor brugt ubeskrivelig mange timer foran computeren for, at undervise andre ordblinde til, at de lærte, at forstå CD-Ord 8.

 

Hvad er Light versionen af CD-Ord?

Det betyder at den er gratis, men dog vil du ikke have adgang til den fulde version af e-bogen. Dermed vil du heller ikke have adgang til videoerne, som er i e-bogen.

Ved at give dig en light version, så kan du også få stillet dine spørgsmål om det overhovedet er en e-bog for dig.

Du slipper for at skulle vente på den kommer hjem til dig, du vil som sagt modtage den i din indbakke ved e-mailen.

 

Den nemmeste måde til at få adgang til den fulde version af e-bogen, det er at oprette dig, som bruger på Ordklar, og så vil du få adgang til e-bogen, samt videoerne.

Videoerne er omkring 4-6 minutter lange. Jeg har valgt, at gøre dem korte og præcise for, at du forstår indholdet bedre.

Dermed har jeg også sat billeder på de områder, som jeg fortæller om, og samtidig sat pil til hvad jeg taler om.

 

OBS: Med tiden vil Ordklar få opbygget sådan at der kommer lyd til e-bogen.

Opret bruger hos Ordklar nu!

Jeg giver min viden til dig igennem CD-Ord samt videoerne og e-bogen.

Jeg bruger dagligt CD-Ord og det har jeg gjort igennem de sidste 4 år. Nu vil jeg gerne udgive CD-Ord e-bogen til dig, som ikke forstår CD-Ord eller gerne vil komme i gang med CD-Ord.

Det skal være med til at give en lettere forståelse til CD-Ord 8 og komme i gang med det. Jeg har undervist elever på VUC, folkeskoler og efterskoler i at bruge CD-Ord. Til at kunne få løst de små huller, som man har haft til CD-Ord.

Ja, små huller til hvordan man kunne gøre det på en lettere måde igennem CD-Ord.

Jeg kigger tit på undervisere, ordblinde og forældre hvordan de løser CD-Ord, så giver jeg dem en masse værktøjer til, hvordan CD-Ord kan blive gjort, på en lettere måde. Jeg vil gerne opnå at du får succes med CD-Ord og samtidig bliver utrolig glad for at bruge CD-Ord.

CD-Ord skal være et hjælpeværktøj til dig, som gør at du bliver bedre og stærkere fagligt i skolen.

Hvad siger du til, at få downloadet e-bogen nu? - Fordelen ved at download den nu. Jeg kan oplyse dig om, at der er et begrænset antal tilbage af e-bogen.

Download - Gratis CD-Ord Light

Allerede hentet af 432 personer

{{Text}}

Anbefalning af E-bogen

Bemærk dermed at Ordklar ikke sender CD-Ord til dig med post-danmark. Det er PDF-form og du kan ligge den på mobil, computer mv.

Jesper har virkelig givet mig en god viden til CD-Ord og jeg vil gerne anbefale CD-Ord e-bogen til andre ordblinde, som gerne vil ha' en god start på CD-Ord.

Skrevet af: Jonas Willumsen

E-bogen er bare det bedste! Jeg har læst hele e-bogen og samt videoerne. Det har givet mig en god viden til CD-Ord. Jesper giver alle muligheden for, at følge med i bogen.

Skrevet af: Sofie Christensen Madsen